diumenge, 29 d’abril del 2012

ESPAVILEM-NOS O ENS XAFARAN!!!


Quins collons que té Interior i el Govern català en general! En comptes de cercar una solució al conflicte a favor dels conductors, va i només pensa en cercar la manera de sancionar-los amb multes de 100€! És que en aquest patètic país que vivim tot s'ha de solucionar amb prohibicions, sancions i garrotades als qui amb raó es manifesten? Que no es recorden que el dictador fa prop de 38 anys que es mort? No, no se'n deuen recordar perquè tan el Govern central com el de Catalunya, actuen pitjor que en l'època franquista d'infausta memòria per a molta gent, però recordant-lo amb enyorança altres que li segueixen fen el joc i així ens va als soferts catalans i catalanes.
Per què ens costa tant a les catalanes i als catalans posar-nos d’acord per dur a terme accions conjuntes contra els abusos de poder, tant del Govern central com del de la Generalitat? Poso un exemple:
El dissabte dia 29 d’abril, a les 7 de la tarda, hi havia una concentració davant tots els ajuntaments de Catalunya, per protestar en contra de la sentencia del Tribunal Constitucional en el tema del català com a llengua vehicular a les escoles.
No tinc referències d’assistències als altres ajuntaments, però pel que fa a la ciutat on visc, (més de 205.000 habitants), el grup de gent que érem per escoltar el manifest i signar en contra de la sentencia del TC, no va passar de la seixantena de persones. Vergonyós, Molt vergonyós.
On eren els pares i mares de les criatures en edat escolar? No presentant-se a la convocatòria és com pensen que s’arreglarà el contenciós amb el TC? Esclar; amb un “pont” de quatre dies i sembla ser que la crisi no afecta a tothom, doncs au, de cap de setmana llarg i els problemes que els solucionin els altres, oi?
Ens podríem posar tots d’acord un cap de setmana i anar, per exemple els de la zona de Barcelona fins a Girona, i els de la zona de Girona fins el peatge de Martorell, negant-nos a pagar els peatges i col·lapsant-ho tot. Tindrien collons els de la Conselleria d’Interior del Govern català de multar a milers i milers de cotxes? Probablement, no.
Si tothom fes com una senyora que no fa gaire s’ha negat a pagar el peatge del Túnel del Cadí, què passaria? Farien pagar multes a tota persona que no volgués pagar el peatge? Ho dubto.
Les catalanes i els catalans, crec que estem massa acollonits després de tants anys de sentir bordar els que manen i tindre’ls-hi por. Doncs s’ha acabat la por i l’acolloniment. Hem de sortir al carrer a protestar tant com faci falta i si ens estoven, tornar-nos-hi. Un milió i mig o més de catalanes i catalans al carrer, podem aturar a una companyia d’anti-avalots per molt ben armats que vagin. En cauríem uns quants de nosaltres, però tot sigui per la llibertat de Catalunya i perquè mai cap més poble ens humiliï! Perquè això que està passant és inaguantable i s’ha de fer quelcom per aturar-ho.
Per Catalunya, per la nostra llibertat com a poble i nació que hem estat duran segles: catalanes i catalans defensem la nostra terra amb ungles i dents i amb tot el que faci falta!

VISCA CATALUNYA LLIURE I INDEPENDÈNCIA, ARA!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada